Bibliotheken gemeente Borger-Odoorn biedt Computercursus Klik & Tik aan

In de Bibliotheken in de gemeente Borger-Odoorn is het mogelijk om kennis te maken met de computer. De Basismodule bestaat uit 5 lessen voor mensen die nauwelijks of nog nooit (zelfstandig) met een computer hebben gewerkt. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld het aanzetten van de computer, typen, teksten aanpassen en e-mail versturen.

Klik & Tik is een oefenprogramma dat de cursist in de Bibliotheek kan doen. De filmpjes laten zien hoe het werkt en daarna kan de deelnemer zelf gaan oefenen. De cursus kan onder begeleiding van een docent gevolgd worden.

Deze gratis cursus wordt gegeven op vijf ochtenden van 9.30 tot 11.30 uur.

Bibliotheek Odoorn: Dinsdagmorgen 11, 18, 25 sep en 2 okt 9 okt

Bibliotheek Borger: Woensdagmorgen 12, 19, 26 sep en 3, 10 okt.

Bibliotheek Valthermond: Donderdagmorgen 13, 20, 27 sep. en 4 en 11 okt

Bibliotheek Nieuw Buinen: Woensdagmorgen 14, 21, 28 november en 5 en 12 dec

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met of langsgaan bij één van de bibliotheken in de gemeente of met Gea Uil tel. 088-0128235.