Bibliotheek Valthermond organiseert vanaf 9 mei Walk&Talk bijeenkomsten voor werkzoekenden

Zoekt u werk, wilt u van werk veranderen of bent u op zoek naar inspiratie voor het vervolg van uw loopbaan, kom dan naar Walk & Talk. Praat met andere werkzoekenden, breid uw netwerk uit en stel vragen aan elkaar en aan de gastsprekers.

Het thema van de eerste bijeenkomst op woensdagmorgen 9 mei zal zijn: ‘Hoe maak ik een goed CV’. Jannie Scheerstra, medewerker Personeelszaken bij Biblionet Drenthe, heeft jarenlange ervaring met het beoordelen van CV’s en het voeren van sollicitatiegesprekken. Als er iemand is die weet waar je op moet letten, is zij het! Dus aarzel niet, en maak gebruik van deze kans.

Deelname aan  Walk&Talk is, net als de koffie en thee, gratis.

De tweede bijeenkomst is op woensdag 13 juni en vindt vervolgens elke 2e woensdag van de maand van 10.00 – 12.00 uur plaats in de Bibliotheek Valthermond, Vrijheidslaan 11b.  Aanmelden kan via info@bibliotheekvalthermond.nl

Data voor 2018: Woensdag 9 mei, 13 juni, 11 juli, 8 augustus, 12 september, 10 oktober, 14 november en 12 december.